We krijgen maar 2 sets tanden dus we moeten er goed voor zorgen als we ze niet willen verliezen. Tandartsen hebben veel eenvoudige manieren onthuld die je tanden aanzienlijk kunnen verbeteren en zelfs tandbederf voorkomen. Iets eenvoudigs als het veranderen van je dieet kan een wereld van verschil maken.

Dagelijksevideos heeft tips verzameld die je parelwitte tanden tegen tandbederf kunnen redden! Mis alsjeblieft onze geweldige bonus aan het einde van het artikel niet die je zelfs kan leren om je holtes te keren!

1. Probeer olietrekken.

Olietrekken of “Oil drawing” is een reinigingstechniek die de ontwikkeling van gaatjes of cariës voorkomt door bacteriën eruit te trekken. Kies een olie die antiseptische en antibacteriële eigenschappen heeft zoals sesamolie of kokosolie en gebruik deze tot 20 minuten als mondwater. Spoel daarna je mond met water.

2. Overdrijf niet met suiker.

Laten we eerlijk zijn. Te veel suiker kan je tanden verpesten. Dit is niet alleen het suiker wat je in koek of snoep vindt; dit omvat zelfs suiker in brood, bonen, fruit en aardappelen. Probeer daarom te voorkomen dat je teveel neemt van overdreven suikerrijk voedsel. Als je regelmatig geniet van frisdrank of kauwgom probeer dan hun suikervrije alternatieven om je te helpen om af ​​te komen van suiker.

Ga door naar de volgende pagina voor nog veel meer effectieve en praktische tips.