Trijntje Oosterhuis is flink afgevallen en laat zien hoe fantastisch ze er nu uitziet

Hóe Trijntje Oosterhuis het heeft gedaan weten we niet, maar dat Trijntje wat kilo’s kwijt is, dat is wel duidelijk. De zangeres deelt een aantal foto’s waarop te zien is hoe goed ze eruit ziet.

Trijntje heeft niet aan de grote klok gehangen dat ze bezig was om wat kilo’s kwijt te raken, maar dat het gelukt is, is wel duidelijk. Op Instagram deelt ze een aantal foto’s van haar deelname aan het programma Beste Zangers waarop duidelijk te zien is dat ze de afgelopen tijd hard heeft gewerkt. Wat ziet er goed uit!

Bekijk de beelden hieronder om haar transformatie te zien van oud naar nieuw, en laat een reactie achter als jij ook vindt dat zij het ZÓ goed heeft gedaan:

Straks bij It Takes Two @rtl4 20:00 uur. De veel besproken Jurk die ik op het Eurovision Songfestival vorig jaar uiteindelijk niet heb aan getrokken omdat ik niet op hakken durfde! Voor deze gelegenheid iets langer gemaakt zodat ik er gympjes onder aan kon..(ik ben een slappeling die niet op hakken durft 😳tijdens hele spannende optredens) Met complimenten aan een prachtig ontwerp van Prins Charming. De jurk is het waard om op z'n minst 1X gedragen te hebben toch! @edsiliarombley droeg "em" ook al even tijdens de punten telling vorig jaar. Maar vanavond op "dringend verzoek" van @jan_versteegh heb ik "em" dan toch voor een keer zelf aan. (Blij dat"ie" nog past😂😉) #scheurjeuk #ittakestwo #janversteegh #princecharming #eurovisionsongfestival

A post shared by Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) on

Happy Sunday!! #happysunday #alixthelabel #thanxfortheoutfit #alizonne.nl

A post shared by Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) on

Bron: RTLBoulevard.nl, Libelle Beeld: ANP.