In juli 1995, in het bijzijn van hun familie en vrienden in een prachtige kerk in Essex, legden Maryanne en Tommy hun geloften af. Ze hebben hun droomhuwelijk.

Maryanne’s moeder vergezelde Tommy om de ring te kopen om er zeker van te zijn dat het perfect was.

“Wanneer ze de straat in lopen en hun hand vasthouden, is dat een rebelse actie”, zegt zuster Lindi tegen People. “Sommige mensen staren – ze gaan uit van mensen met het downsyndroom en leermoeilijkheden kunnen niet trouwen.”

De zuster lanceerde een Facebook-pagina om hun liefdesverhaal te volgen.

“We krijgen zoveel mooie berichten van mensen die zich laten inspireren door hun verhaal”, zegt Lindi. “Mensen die zich zorgen maken over hun eigen kinderen of kleinkinderen met het Down-syndroom krijgen hoop van het verhaal van Maryanne en Tommy.”

“Hun relatie is zo bijzonder omdat het puur is – ze begrijpen slechte emoties van haat niet”, voegt ze eraan toe. “Ik hoop dat hun kinderen ook verliefd kunnen worden en nog lang en gelukkig kunnen leven.”

Als je zowel de foto’s van hun bruiloft bekijkt als hoe ze er vandaag uitzien, is het niet moeilijk om de liefde en het plezier te zien die deze twee voor elkaar hebben.

Bekijk de onderstaande video voor meer over het liefdesverhaal van Maryanne en Tommy:

Tommy en Maryanne’s verhaal bewijst echt dat liefde elk obstakel kan overwinnen.

Sommigen twijfelden aan hun liefde en huwelijk, alleen maar omdat ze het syndroom van Down hebben, maar de lange levensduur van hun liefde bewijst dat de haters het bij het verkeerde eind hebben.

Overweeg om dit ongelooflijke liefdesverhaal met al je vrienden op Facebook te delen als je ontroerd bent door deze ware liefde.