Tuig breekt in bij bejaarde man en denkt dat hij een gemakkelijk doelwit is – krijgt algauw spijt.

Met een ex-marinier valt niet te spotten, ongeacht hoe oud ze zijn. Het beste bewijs daarvan is een 95-jarige veteraan die in WO II diende en in West Allis in Wisconsin woont. Samen met de hulp van zijn dochter vocht hij een inbreker af.

Frederick Bennett zat in zijn woonkamer televisie te kijken toen zijn hond luid begon te blaffen. Toen de hond maar niet wilde ophouden, besloot Bennett om een kijkje te gaan nemen.

Bekijk tussendoor dit filmpje hieronder om te zien hoe de oude man wordt aangevallen maar keihard terug vecht:

In de keuken was niets bijzonders te zien, maar hij merkte dat de deur van de slaapkamer gesloten was. Toen hij de deur probeerde te openen, kwam het vast te zitten.

“Ik leunde voorover en plotseling stond ik neus aan neus met die kerel”, verklaarde Bennett in een interview.

De ex-marinier brulde zijn longen eruit en eiste dat de man zijn huis onmiddellijk zou verlaten.

bejaarde-man2

De crimineel eiste de portefeuille van de oude man, en hij zei dat hij hem en zijn hond zou doden als hij zijn portefeuille niet zou afgeven.

De kranige veteraan greep de inbreker bij de kraag en probeerde hem langs de achterdeur naar buiten te gooien. In de vechtpartij die daarop volgde, slaagde de inbreker erin om de portefeuille van de bejaarde man te grijpen.

Bennett omschrijft de vechtpartij met de veel jongere man: “Dan werd ik boos. Ik probeerde mijn portefeuille terug af te pakken en greep rond zijn middel en we gingen beiden tegen de grond.”

De 95-jarige was met de inbreker aan het worstelen toen zijn 51-jarige dochter Mary het lawaai hoorde. Ze rende meteen naar beneden.

bejaarde-man3

Mary schoot meteen in actie toen ze zag wat er aan de hand was. Ze kon de man tot in de buurt van de achterdeur duwen, maar dan beet hij in haar arm en dreigde ermee om haar te vermoorden als ze hem niet los zou laten.

Maar Mary zou de man pas loslaten nadat ze hem buiten gewerkt had. Ze zegt dat haar vader de politie belde terwijl zij de man buiten verder op de hielen zat. Nadat ze hem tegen de grond had gewerkt, smeekte hij om hem te laten gaan. Maar dat zou Mary niet laten gebeuren. Ze antwoordde: “Ik laat je niet gaan totdat je handboeien om hebt.”

Ze ging bovenop de inbreker zitten tot de politie ter plaatse kwam. De vrouw slaagde er zelfs in om de portefeuille van haar vader terug te bemachtigen. De 53-jarige inbreker werd later aangeklaagd door de politie.

“Heel trots. Zij was de held”, zei Frederick Bennett.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ ZO ONDER DE INDRUK BENT VAN DEZE KRANIGE VETERAAN EN ZIJN DOCHTER!

Bron en afbeeldingen: All Thats News