Twee jongetjes rekenen een doos met Tampons af. Als de medewerker vraagt waarom? Zo grappig!

Als je jonger bent lijkt de toekomst één groot feest, wanneer je ouder bent weet je dat dit helaas niet altijd de realiteit hoeft te zijn. Het mooie van kinderen is dat ze zo onschuldig zijn en vol genieten van het leven, als volwassenen vergeten we dit nog wel eens te doen.

Na deze woorden gezegd te hebben, is het tijd om te vertellen over twee jongetjes die sommige dingen iets te letterlijk namen.. Lees maar eens mee.

Er kwamen twee jongetjes de drogistere binnen gelopen om tampons te kopen. Ze liepen rechtstreeks naar het schap van de tampons en zodra ze een doosje pakte liepen ze naar de kassa.

De kassière was behoorlijk verward en vroeg aan het oudste jongetje: ‘’Jongeman, hoe oud ben jij’’?
‘’Acht jaar oud’’ zegt de jongen

De kassière raakt alleen maar meer verward en besluit door te vragen: ‘’Weet jij eigenlijk wel waar deze voor bedoelt zijn?’’ vraagt ze aan de jongen.

Daarna zegt de jongen: ‘’Niet helemaal, ze zijn ook niet voor mij. Ze zijn voor hem, mijn kleinere broertje, hij is nog maar vier jaar oud.’’

“Echt waar..?? Antwoordde de kassière met een lichte glimlach op haar gezicht.

“Ja,” zei de jongen. “We zagen vanochtend op tv dat als je dit zou gebruiken, je kan zwemmen, tennissen en kan fietsen! Mijn broertje kan al die dingen nog niet..”