Twee maanden na het overlijden van haar verloofde, zat er plots een pakje in de brievenbus

Danielle en haar verloofde Ashley stonden op trouwen, ook al vocht Ashley al jaren tegen een zeldzame vorm van bloedkanker. Toen Danielle naar het stadhuis trok om de papieren voor het huwelijk in orde te maken, kreeg ze het vreselijke nieuws: Ashley was overleden. Twee maanden later stuurde Ashley haar echter nog een laatste geschenk.

Danielle ontmoette Ashley op vakantie op Kreta in 2015. Enkele maanden geleden zou ze met hem gaan trouwen, als de kanker geen roet in het eten had gestrooid. Ze zouden trouwen in het ouderlijk huis van Ashley in Leicester, en om dat te regelen ging Danielle naar het stadhuis voor het nodige papierwerk. “Zodra ik het bureau binnenstapte, kreeg ik telefoon van de vader van Ashley. Hij zei me zo snel mogelijk terug te komen. Toen wist ik dat hij overleden was.”

Bekijk ondertussen onderstaande video:

Twee maanden na zijn overlijden kreeg Danielle een briefje in de bus met de mededeling dat ze een pakketje gemist had. “Ik ben naar het postkantoor gegaan om het op te halen. In de auto maakte ik het pakje open en het was een verlovingsring van Ashley. Het was een totale verrassing. Ik heb niet gehuild, ik heb gelachen. Hij had me er niets over verteld. Het was een prachtige witgouden ring met diamanten.”

Ashley had de verlovingsring speciaal voor Danielle laten maken, naar een eigen ontwerp. Daarom duurde het zo lang voor de ring geleverd werd. En ook al had Danielle al trouwringen gekocht voor hen beiden, de verlovingsring zal ze samen met die twee ringen koesteren.

45bed318-6273-11e8-a2cd-968a93a6bbd4_web_scale_0.5333334_0.5333334__
FOTO: JUSTGIVING

“Voor zijn dood vroeg ik hem of hij spijt had van iets in zijn leven en hij zei: ‘Dat ik niet met jou kan trouwen.’ Dus zijn we meteen alles beginnen regelen om dat in orde te brengen. We keken allebei zo uit naar de grote dag, maar we hebben hem nooit gehaald“, aldus Danielle.

“Ik vind het jammer dat we onze huwelijksgeloften niet hebben kunnen uitspreken, maar ik heb de ringen nog. We hebben een relatief korte tijd samen gehad maar het heeft mij zo veel herinneringen gegeven die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren.”

Bron: MIRROR