De moderne wetenschap is echt een wonder om te aanschouwen. Voortdurende vooruitgang op alle gebieden verbetert onze levens elke dag, en misschien wordt nergens die verbetering meer herkend dan op het gebied van de geneeskunde.

Artsen en wetenschappers vinden continu nieuwe manieren om ziekten te genezen of te verhelpen, en maken ook sprongen als het gaat om het voortbestaan ​​van onze eigen soort.

Vraag het maar aan twee vaders uit Londen, die de medicatie bedanken omdat ze beiden tegelijkertijd kunnen opscheppen dat ze biologische ouders van dezelfde tweeling zijn op hetzelfde moment. Simon en Graeme Berney-Edwards zouden het vergeven zijn als ze hadden verwacht dat slechts één van hen in staat zou zijn sperma te leveren dat via een bevruchting in vitro in een ei kan worden geïmplanteerd.

Je kunt je hun verrassing voorstellen toen artsen hen vertelden dat dit niet het geval was; dat ze beiden vaders kunnen zijn terwijl ze dezelfde vrouw bevruchten.

Volgens de Daily Mail begonnen Simon en Graeme’s reis toen ze het idee van draagmoederschap in hun thuisland Engeland begonnen te onderzoeken.

Het duurde echter niet lang voordat ze bepaalde obstakels tegenkwamen. Eerst en vooral kan het tot zes maanden duren om het ouderlijk bevel te krijgen om de ouder van de baby van de biologische moeder te veranderen in iemand anders nadat de baby is afgeleverd.

Simon en Graeme gingen zo op zoek naar een manier om legaal ouders te zijn op het geboortebewijs van hun kind vanaf het moment dat hij of zij werd geboren. Ze keken naar Canada en ontdekten dat een moeder van twee, Meg Stone, hun leven volledig zou veranderen.

Zoals Meg uitlegt: “Ik zag het profiel van Simon en Graeme op een draagmoederschapswebsite en ik dacht dat ze een mooie glimlach hadden.

“Ik had onlangs gescheiden met mijn partner en ik was niet klaar voor een andere baby, dus ik wilde iemand helpen.”

Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg van dit verhaal.