Ben Nunery en zijn jonge dochter Olivia hebben een aangrijpende en mooie reeks foto’s gepubliceerd waarin ze afscheid nemen van hun huis en van hun vrouw en moeder Ali, die in 2011 op 31-jarige leeftijd aan kanker stierf (R.I.P.).

Ben en Ali zijn in 2009 getrouwd. Omdat ze net hun nieuwe huis hadden gekocht besloten ze om hun trouwfoto’s te maken in het huis dat hun toekomst zou worden. Nadat Ali slechts 2,5 jaar later was overleden moesten Ben en Olivia samen naar een nieuw huis verhuizen. Om afscheid te nemen, vergezelde Ali’s zus Melanie Tracy Pace nog een fotoshoot in het huis waar Ben en Ali hun trouwdagfoto’s hadden en waar ze samen hadden gewoond. De resulterende afbeeldingen, waarvan sommige zelfs de originele trouwdagfoto’s overschaduwen, zijn een ontroerend en mooi afscheid van Ali en hun oude huis.

Toen hij over de ervaring schreef, zei Ben: “Veel mensen hebben me gevraagd hoe ik me voelde tijdens die fotosessie. Wat ik wil dat ze weten is dat dit geen verhaal is over verdriet en verlies en pijn. Ja, ik ben door die emoties gegaan en doe dat nog steeds, maar dat is niet wat ik wil dat mensen op deze foto’s zien. Dit is een verhaal over liefde. ”

Bekijk de onderstaande foto’s, samen met wat meer specifieke informatie over het verhaal van Ben, Olivia en Ali.

Ben Nunery en zijn jonge dochter Olivia hebben deze speciale foto’s van de trouwdag van Ben en Ali nagemaakt om afscheid te nemen van Ali, die is overleden aan kanker, en om de goede tijden te herinneren.

Links een foto van Ben en Ali gemaakt door Ali’s zus Melanie in 2009. Rechts staan ​​Ben en zijn dochter Olivia in december 2013 samen in dezelfde deuropening.

Ga door naar de volgende pagina voor het prachtige en ontroerende vervolg van deze fotoreeks.