Vader haalt 6 jaar oude dochter van school – als de directeur zijn broek ziet, begrijpt hij wat er is gebeurd

Toen dit meisje huilend naar haar ouders riep, wist deze papa meteen wat hij moest doen.

Als je als ouder midden in de dag wordt opgebeld door de school van je kind, is dit waarschijnlijk niet om positief nieuws te melden.

Toen Connie Merrell Sowards een telefoontje ontving van de school van haar zes jaar oude dochter Valerie, dacht ze eerst dat ze een ongeval had gehad. Dit was gelukkig niet het geval, maar Valerie moest wel worden opgehaald. Ze had namelijk in haar broek geplast en ze was aan het huilen omdat ze zich schaamde.

Connie belde toen haar man Ben om hun dochter op te halen van school. Haar man wist toen exact hoe hij zijn kleine dochter kon gaan opbeuren.

Voordat hij de school binnenging besloot hij namelijk om water op zijn eigen broek te sproeien, alsof hij ook in zijn broek had geplast, zo schrijft de Huffington Post.

Toen hij het schoolgebouw binnenging, vroeg hij om de rugzak van zijn dochter te lenen, zodat hij zijn natte broek kon verbergen. En de grap van deze vader zorgde ervoor dat Valerie aan het lachen kon worden gebracht.

Ben en Connie’s oudste dochter deelde het verhaal toen via Twitter en schreef ook een eerbetoon aan haar vader.

– Mijn kleine zusje heeft vandaag een ongeluk gehad op de kleuterschool, dus toen kwam papa haar zo ophalen, zodat ze zich niet verdrietig / beschaamd zou moeten voelen.

Wat een geniale manier om zijn dochter wat beter te laten voelen! Deel dit artikel als je hier ook meer akkoord bent!