Verdrietig nieuws voor Romy en Antje Monteiro – Wat vreselijk voor hen..

Johanna, de moeder van Antje en de oma van Romy Monteiro, is donderdag op 73-jarige leeftijd overleden. Slechts twee dagen voor het overlijden van haar oma zong Romy nog het nummer ‘My Way’ speciaal voor haar tijdens de tv-uitzending Sta op tegen kanker.

Op Instagram laat Romy weten dat ze haar oma nu al mist.

Groot gemis
Romy en Antje hebben altijd een hele goede band met hun moeder en oma gehad. Voor Romy zal het dan ook erg moeilijk zijn om deze zomer in het huwelijksbootje te stappen zonder de aanwezigheid van haar oma.

Een paar beelden van de avond waarop Romy het nummer ‘My Way’ voor haar oma zong zie je hieronder:

Gisteravond zong ik een liedje ter steun voor allen die getroffen zijn door kanker, maar in het speciaal voor mijn lieve Oma’tje. Zij is de strijd met kanker aan het verliezen, maar is de grootste strijder ooit. Onbeschrijfelijk trots op haar en daarom zei ik gelijk ‘ja’ toen ze mij vroegen live te zingen in het progamma Sta Op Tegen Kanker. Ik vond het moeilijk om te doen en dat was zichtbaar. Vooral het spreken, eenmaal zingend voelde het zo fijn. Ik krijg veel berichten van mensen die keken en geraakt waren of ‘dit deed me zoveel’. Dat vind ik zo mooi. Een steentje bijdrage aan de strijd tegen kanker. Ook hebben ze onwijs veel nieuwe donateurs gekregen na gisteren! En dus weer meer geld voor onderzoek! Ondanks het verdriet van Oma, zijn wij thuis blij en trots (en zij ook!) ✨🙏🏽 #samensterker #kwf #staoptegenkanker

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

Allermooiste & liefste Omie, ik mis je nu al.. Rust zacht.. 🖤

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Instagram/ANP