Verschrikkelijke nieuws voor Gerard Joling en zijn moeder

Gerard Joling stond afgelopen weekend nog te feesten op het podium tijdens Toppers in Concert, maar nu staat het huilen hem nader dan het lachen. Er is ingebroken bij zijn 89-jarige moeder.

Gerard Joling deelt zelf het bericht dat zijn moeder hem vanochtend opbelde met het heftige nieuws. In de nacht van zaterdag op zondag is er in het huis van zijn moeder in Schagen ingebroken. Al haar sieraden zijn hierbij buit gemaakt. Volgens Geer is moeder Joling er kapot van: “Mijn moeder is enorm geschrokken en verdrietig omdat de sieraden voor haar grote emotionele waarde hebben.”

Het management van Gerard laat aan RTL Boulevard weten dat moeder die nacht gelukkig niet thuis was. Vanwege Toppers in Concert sliep Gerard samen met zijn moeder in een hotel in Amsterdam. Bekijk enkele beelden van het concert hieronder:

Terug thuis schrok moeder Joling zich een hoedje toen er ineens politie aan haar deur stonden en was bang dat er iets met haar man of zoon aan de hand was. Gerard wil er alles aan doen om de sieraden terug te krijgen. De zanger vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien te mailen naar zijn management.

Bron: RTL Nieuws