Het soort blijdschap dat zo sterk is dat je gewoon op en neer moet springen is iets geweldigs. Het gebeurt maar zelden, maar het gebeurt wel degelijk!

En ik bedoel letterlijk op en neer springen – zoals deze man deed- in een euforische staat.

Maar die euforie kwam pas na een dag van rouw.

De man, die werkt als een visser in Australië, was onderdeel van een van de meeste emotionele herenigingen die ik ooit heb gezien – en alle dierenliefhebbers kunnen zich daar waarschijnlijk in vinden nadat ze dit gezien hebben!

Ik had niet in zijn schoenen willen staan die dag, maar de afloop van dit verhaal is simpelweg briljant.

De visser was op een normale vis trip met zijn boot. Hoewel hij zeer bedreven en ervaren is in zijn vak, kon hij op deze dag niet voorkomen dat zijn boot omsloeg.

De storm raakte hem en het lukte hem nog net om aan boord vast te houden, maar zijn hondje Jack sloeg over boord – recht het water in.

De visser dacht dat hij zijn trouwe geliefde vriend voor altijd kwijt was.

Hij stond op de kade en wachtte totdat het reddingsteam zijn boot meesleepte. Toen ze dichter aan wal kwamen, begon hij te begrijpen wat er eigenlijk gebeurd was.

Maar toen hij eindelijk zag wat er in de boot zat…. Nou, ik werd er gewoon sprakeloos van.

Jack was eigenlijk helemaal niet overboord gevallen!

Hij leefde nog en was de hele tijd in de boot gebleven – onder de omstandigheden leek hij oké.

Gelukkig was tv zender 9 News Perth op locatie om het ongeval te volgens – en wat ze op camera vastlegden is pure liefde.

Het geweldige gevolg wanneer de man op en neer springt van geluk – laat precies zien hoe de meesten van ons zich waarschijnlijk in zo´n situatie zouden voelen.

Bekijk de video en je zal snappen waar ik het over heb.

Dit is hoe pure vreugde eruit ziet! Elke hondeneigenaar kan zich voorstellen wat voor emotionele achtbaan deze man achter de rug moet hebben gehad!

DEEL en verspreid de liefde op het internet! Want dit, dames en heren, is liefde!