Een 25-jarige vrouw heeft shockerende voor en na foto’s gedeeld nadat ze een meth- en heroïneverslaving had overwonnen.

De foto’s, slechts twee jaar na elkaar genomen, leggen Jamee Valet’s herstelreis vast in een transformatie die zo dramatisch is dat ze nauwelijks herkenbaar is als dezelfde vrouw.

Foto’s van haar gekneusde, onzuivere en door verslaving geteisterde gezicht genomentoen ze op het hoogtepunt van haar ziekte was, staan in schril contrast met de gloeiende, jonge vrouw die gelukkig glimlacht tijdens haar diploma-uitreiking.

Haar verhaal was te zien op de ‘The Addict’s Diary’ Facebook-pagina waar ze intieme details deelde over een moeilijk leven vol drugs, misdaad en liefdesverdriet om het bewustzijn te vergroten dat herstel tegen alle verwachtingen in mogelijk is.

De vrouw uit Oregon, VS, heeft publiekelijk onthuld dat ze een herstellende heroïne- en meth-verslaafde is.

Ze schreef dat de eerste foto werd genomen in 2017 op het hoogtepunt was van haar strijd tegen drugsverslaving en de tweede werd in juli genomen voor haar diploma-uitreiking.

In een interview met de Mail Online zei Jamee dat ze de foto twee jaar geleden nam om zichzelf te pushen om haar leven weer op de rails te krijgen.

Ze vertelde de site: “Ik had de hele nacht in mijn auto op een parkeerplaats gezeten om iemand te ontmoeten voor drugs.

“Ik bleef daarna en gebruikte de achteruitkijkspiegel om naar mijn gezicht te kijken. Het was ochtendtijd en ik besefte dat ik daar al die tijd zat.”

Ze zei dat haar drugsmisbruik begon met het roken van cannabis toen ze pas 13 was, en beschreef een “ruwe” kindertijd.

Ga naar de volgende pagina om Jamee’s verhaal verder te lezen want hier stopte het niet…