Een vrouw uit Arkansas die vier jaar geleden haar vader verloor maar elke dag zijn telefoon sms’te om updates over haar leven te delen kreeg de schok van haar leven toen ze op een dag een reactie kreeg van een getroffen persoon die zijn eigen dochter verloor bij een auto-ongeluk.

Kuisheid Patterson, 23, uit Newport sms’te donderdag het oude telefoonnummer van haar vader, de nacht voor de vierde verjaardag van zijn overlijden.

‘Hé papa, ik ben het. Morgen wordt weer een zware dag! ‘ Zei Patterson en verwachtte geen antwoord.

Na een lang bericht te hebben verstuurd, rouwend om het overlijden van haar vader en over haar triomfen, inclusief haar afstuderen en verslaan van kanker, ontving ze een verrassend antwoord.

Donderdag stuurde ze een lang bericht aan de vooravond van het vierjarig jubileum van zijn overlijden en ontving voor het eerst een reactie. Een man genaamd Brad antwoordde dat hij haar berichten elke dag had gelezen en zijn eigen dochter verloor in een verwoestend auto-ongeluk in 2014

Ze deelde vrijdag op Facebook de ontdekking: ‘Ik sms mijn vader elke dag om hem te laten weten hoe mijn dag verloopt, de afgelopen vier jaar! Vandaag was mijn teken dat alles in orde is en ik hem kan laten rusten! ‘ De post raakte meer dan 265.000 reacties

‘Hallo lieverd, ik ben je vader niet maar ik krijg al je berichten de afgelopen vier jaar. Ik kijk uit naar je ochtendberichten en je nachtelijke updates. Mijn naam is Brad en ik verloor mijn dochter in een auto-ongeluk in augustus 2014 en jouw berichten hielden me in leven. Als je me een sms stuurt weet ik dat het een boodschap van God is, ‘zei Brad.

‘Het spijt me dat je iemand die zo dicht bij je is bent kwijtgeraakt maar ik heb door de jaren heen naar je geluisterd en ik heb je zien groeien en meer zien doormaken dan wie dan ook. Ik wilde je al jaren sms’en maar ik wilde je hart niet breken, ‘zei hij.

Ga naar de volgende pagina om het vervolg te lezen want het wordt nog gekker.