Wat je als eerste in dit zoekplaatje ziet zegt veel over je persoonlijkheid

Een lekker raadsel. Sommigen zien gelijk een boom, anderen juist een gorilla of een leeuw. En er is zelfs meer.

Zo kun je ook nog visjes spotten. Kijk maar even goed. Wat valt jou gelijk op? Het lijkt iets te maken te hebben met je persoonlijkheid.

2-2

Gewoon doen
Als je de boom het eerste ziet, dan zul je vaak logisch nadenken. De boom valt namelijk het meest op. De meeste mensen zien dan ook gelijk een boom. Vergeet niet af en toe eens in het diepe te springen. Ga ook eens voor het spontane in het leven. Op maandagochtend niet naar het werk maar naar het strand? Welja, doen.

Bekijk tussendoor onderstaande video:

Zie je gelijk een gorilla? Dan kan het zijn dat je worstelt met je zelfbeeld. Je bent hard voor jezelf en legt de lat in het leven hoog. Het moet altijd beter, meer, sterker en groter. Maar je bent tegelijkertijd ook heel nieuwsgierig en je leert graag. Als je een leeuw ziet, dan hou je van vrijheid en van jezelf ontwikkelen. Je kracht is dat je niet altijd de menigte wil volgen. Je gaat graag je eigen weg, bent soms eigenwijs, maar werkt ook hard voor succes.

Zie je de kleine vissen als eerste? Dan ben je een type dat gauw een fijne band opbouwt met anderen. Je bent een sociaal dier dat het iedereen naar de zin wil maken. Vergeet daarbij niet jezelf – dat is zonde. Jij mag er ook zijn!

Bron: Cosmopolitan, Libelle Beeld: The Minds Journal