Respect is cruciaal in de liefde.

Kinderen moeten weten dat respect en liefde hand in hand moeten gaan. Ze moeten respect van anderen verdienen en respect voor anderen geven. Ze moeten ook worden geleerd dat ze respect verdienen net zoveel als elk ander persoon. Liefde zonder respect kan giftig zijn.

Van jezelf houden is het belangrijkste soort liefde.

De kleintjes moeten het verschil weten tussen egoïstisch zijn en van zichzelf houden. Hoewel ze moeten worden geleerd om anderen niet te vertrappen voor hun eigen voordeel moeten ze ook weten dat ze zichzelf accepteren voor wie ze zijn. Ze moeten zichzelf niet veranderen alleen om in een mal te passen en door iemand geliefd te worden.

Soms is liefde niet voor altijd.

Romantische komedies kunnen je opgroeiende kinderen doen geloven dat liefde een leven lang meegaat. Maar de waarheid is dat liefde vluchtig is en soms is het beter om een ​​relatie te beëindigen en verder te gaan. Ze moeten begrijpen dat alle momenten die ze brachten terwijl ze verliefd waren geen verspilling waren. Het waren lessen voor een betere ervaring in de toekomst. Ga snel naar de volgende pagina.