Ze concentreren zich op het hoofd van de kleine jongen. Dan grijpt de man zijn mobiele telefoon en doet

Op een vroege ochtend rijdt een auto met 6 inzittenden Mississippi uit. Plotseling raakt de auto van de baan en belandt in de berm, maar niet voordat hij meerdere malen over de kop is geslagen. Uiteindelijk komt de auto op zijn dak terecht. Alle inzittenden, de 5 kinderen en hun vader, werden naar buiten geslingerd.

auto-ongeluk

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, konden ze gelukkig vaststellen dat alle inzittenden het ongeluk hadden overleefd. De 5 getraumatiseerde kinderen lagen echter wel te bloeden op het asfalt. De jongste van hen gaat zelfs nog niet naar de lagere school. Het jongetje werd aan zijn verwondingen geholpen, maar schreeuwde het uit van de pijn. Dan haalt een brandweerman een mobieltje uit zijn zak…

auto-1

De brandweerman ging naast het doodsbange kind liggen en liet hem het scherm van zijn mobieltje zien. Verbazingwekkend genoeg werd het jongetje onmiddellijk rustig, want de telefoon toonde dit:

animatie

“Happy Feet” was de naam van de animatiefilm die de brandweerman op zijn telefoon had opgeslagen en de gechoqueerde jongen een beetje van zijn pijn afleidde.

ongeluk

De brandweerman bleef net zo lang naast de jongen liggen totdat de ambulance arriveerde. Uiteindelijk is de jongen snel genezen van zijn wonden, maar hij zal zich zijn grote held met het kleine beeldschermpje nog lang herinneren.

letselschade

Deze hartverwarmende foto’s gaan momenteel de hele wereld over, en ik kan wel begrijpen waarom. Wat is het prachtig om te zien hoe deze brandweerman zich om dit jongetje bekommerde. Vergeet dit artikel niet te delen als jij ook respect hebt voor zijn actie!