Willie en D.W. Williams komen uit Noord-Carolina en hebben veel liefde in hun leven gevierd. In maart vierde het paar hun 82e huwelijksverjaardag. DW is 103 en zijn vrouw, Willie is 100. Ze vierden hun verjaardagen, die een week uit elkaar liggen, maar ook meer dan acht decennia van het huwelijk.

Dit drievoudige mijlpaalevenement werd gevierd met een groot feest op First Mayfield Memorial Baptist in Charlotte, North Carolina, volgens WSOC TV. Hun kleindochter Williams-Greene vertelde het nieuwsstation: ‘Om ze op deze leeftijd te zien en het nog steeds goed te doen is het gewoon een zegen om ze hier te hebben.’ Ze voegde eraan toe dat ze elkaars ‘beste vriend’ zijn.

Het echtpaar zei dat toen ze elkaar ontmoetten taxiritten slechts 10 cent waren. Er is veel veranderd in de afgelopen 80+ jaar maar hun liefde voor elkaar blijft zo sterk als altijd.

Ze hebben de Grote Depressie, de oorlog in Vietnam, de Koreaanse oorlog en het tijdperk van de burgerrechten meegemaakt. Ze hebben enorm veel geluk om elkaar aan hun zijde te hebben in de veranderende tijden.

Toen ze het geheim van hun langdurige huwelijk vroegen hadden ze een eenvoudig advies. “Wees gewoon lief voor elkaar,” zeiden ze.

Toen hun dochter en kleindochter hen een feestje gaven, hingen lokale media aan het verhaal. Hun familieleden waren aanwezig en ze hadden tafelkleden en ballonnen.

Williams-Greene zegt dat haar grootouders een inspiratie zijn voor langdurige relaties.

Ze zei dat het “communicatie en van elkaar houden en samenwerken is”. Ga naar de volgende pagina om hun prachtige huwelijk te zien.