De Britse Ashley Tomlin (32) overleed een maand nadat haar 10-jarige zoontje Jak stierf aan een hartaderbreuk. Officieel overleed Ashley ook aan een hartaderbreuk, maar de lijkschouwer had het liefst ‘gebroken hart’ op de overlijdensakte willen zetten.

Alsof het verhaal nog niet verdrietig en bizar genoeg is, overleed eerst Jaks overgrootopa James. Dat betekent dus dat de familie Tomlin voor de derde keer in één maand tijd een dierbare moet begraven, nu ook Ashley gestorven is. “De dag na de dood van James overleed mijn kleinzoon Jak, amper enkele uren nadat hij was begon te klagen over pijn in zijn borst. Bij allebei bleek het een hartaderbreuk te zijn. Jak kreeg zijn begrafenis in de kantine van de plaatselijke voetbalclub, waarvan hij zo’n fan was. Ashley omschreef haar zoon tijdens de dienst als ‘perfect op alle mogelijke manieren’”, vertelt Keith, de vader van Ashley.

Kerstvakantie

Hoewel het verdriet niet te behappen was, probeerde Ashley net haar leven weer een beetje op te pakken toen opnieuw het noodlot toesloeg. “Ze begon weer plannen te maken en probeerde verder te gaan met haar leven na het tragische verlies van haar zoon. Met de hulp van heel wat mensen die haar graag zagen. We zouden tijdens de kerstvakantie allemaal samen naar Dubai gaan om onze gedachten te verzetten.”

Afgelopen weekend ging het fout.. Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg….